Inter-chef: 'Arturo Vidal står på vores liste'

Magnus Wind - 13.12.19

© Getty Images

Arturo Vidal har igennem den seneste periode været rygtet kraftigt til Inter Milan, da han ønsker mere permanent spilletid. Nu bekræfter Inters sportsdirektør interessen for midtbanespilleren.

Inter Milan har længe været nævnt som en mulig ny distination for Vidal, der arbejdede sammen med den nuværende Inter træner, Antonio Conte, i Juventus. Efter Barcas sejr over italienerne i Champions League tirsdag aften, udtalte Inters sportsdirektør Giuseppe Marotta, at klubben har chileneren på deres ønskeliste, men at de ikke tror at Vidal forlader catalanerne. 

'Han er en fantastisk spiller og står på vores ønskeliste, men det bliver svært at få Barcelona til at lade ham skifte. Arturo Vidal forlader ikke Barca' udtalte Marotta i går i følge avisen El Mundo Deportivo.

Konkurrencen er hård i Barca, specielt på midtbanen, hvor flere gode spillere kæmper om få pladser. Det har blandt andet betydet at Arturo Vidal har udtalt, at han ønsker mere spilletid, end han har fået hidtil i denne sæson. Chileneren, som har sine styrker i den fysiske del af spillet, lidt atypisk for en Barca-spiller, har aldrig rigtig været en del af Valverdes fortrukne formation, siden midtbanespilleren kom til fra Bayern München i sommeren 2018. 

Vidal har kontraktudløb med Barca i sommeren 2021.

.:FORSIDE:.