Inter-chef foreslår et bytte mellem Lautaro og Messi!

FCBARCELONA.DK - 06.04.20

© Getty Images

Inters tidligere præsident Massimo Moratti er i dag ude med en opsigtsvækkende udtalelse, hvor han nævner muligheden for en byttehandel mellem Lautaro Martínez og selveste Leo Messi.

Laurato Martínez rygtes kraftigt til Barca og i dag fik sagen en kommentar fra Moratti, der overraskende bragte Messis navn på banen. 'Lautaro er en god fyr der bekymrer sig om sin karriere, men som jeg har sagt før, må vi se om han bliver en del af en handel, hvor der kommer vigtige spillere som Leo Messi' udtalte han i et interview med Radio Anch’io lo Sport.

Den melding blev han bedt om at uddybe. 'Jeg mener slet ikke det er en forbudt drøm. Det var det heller ikke heller ikke før denne ulykkelige situation (corona-krisen, red.). Messi er i slutfasen af sin kontrakt og det ville være en kæmpe bedrift af vores klub, at hente ham hertil. Jeg ved ikke om det aktuelle situation vi oplever ændrer tingene positivt eller negativt, men jeg tror vi kommer til at se mærkelige ting senere på året' svarede Moratti.

Udtalelsen har selvsagt skabt stor opmærksom i den catalanske presse, for ingen kan forestille sig, at Messi forlader Barca.

.:FORSIDE:.