Inter afviser ikke rygterne om Ivan Rakitic

Rune Stentoft Arlbjørn - 12.02.19

© Getty Images

I italienske medier forlyder det, at Inter er ved at forberede sig på et sommerbud på Barcas kroatiske midtbanestjerne Ivan Rakitic. Adsprugt om rygterne er den italienske klub da heller ikke afvisende.

Inters sportsdirektør Piero Ausilio er blevet spurgt om deres interesse i Rakitic og her ville han ikke afvise et køb af den kroatiske Barca-stjerne, men samtidig ville han ikke afsløre for meget. 'Rakitic? Det er jer der taler om ham, men vi kan ikke snakke om næste sæsons hold nu. Vi tænker kun på hvordan vores nuværende spillere kan forbedre sig. Vi vil tænke på andre ting i fremtiden' lød svaret fra ham.

Ifølge meldingerne i Italien skulle Inter være klar med 90 mio. euro for Rakitic, der har været på Camp Nou siden sommeren 2014. Det er et beløb Barca kan være villige til at acceptere. Sidste sæson bød PSG 80 mio. euro for Rakitic.

Rakitc vil gerne forlænge og blive i Barca, men noget kunne godt tyde på, at klubben har andre tanker, selvom Valverde gerne vil beholde en af sine mest trofaste spillere.

Barca kan ikke forbedre hans kontrakt på nuværende tidspunkt på grund af høje udgifter til lønninger og dertil skal der samles penge ind til sommerens forstærkninger, hvor catalanerne er ude efter en klasseangriber, en venstre back og Matthijs de Ligt plus eventuelt en ny reservemålmand, hvis Jasper Cillessen forlader klubben. Her er Raktic en af de spillere der kan bringe en stor sum penge ind. Dertil kommer andre spillere som f.eks. Jordi Alba forrest i køen når det kommer til nye kontrakter.

.:FORSIDE:.