Video: Iniesta præsenteret foran 8.000 Vissel fans

FCBARCELONA.DK - 26.05.18

I nat dansk tid blev Andrés Iniesta officielt præsenteret som ny Vissel Kobe spiller. Her blev han modtaget af cirka 8.000 lokale fans, der gav ham en flot velkomst. Se præsentationen her.

I torsdags blev det officielt meldt ud på et pressemøde i Tokyo, at Iniesta skifter til japanske Vissel Kobe. I nat dansk tid, kl. 10 i Japan, var det så tid til at møde de lokale tilhængere i Kobe. Det var et stort tilløbsstykke, for 8.000 oplagte fans stod klar, til at modtage klubbens største profil til dato.

Med det velkendte 8-tal på ryggen, fik Iniesta mikrofonen og henvendte sig til publikum. "Mange tak for den varme modtagelse. Disse to dage jeg har været i Japan, er jeg blevet mødt med stor venlighed og det vil jeg gerne takke for. Jeg lover at yde mit maksimale for at Vissel fortsætter med at forbedre sig og kan spille med om det hele, så vi kan vinde ligaen og blive bedst i Asien" kom det fra ham.

Efter præsentationen går turen tilbage til Europa, hvor Iniesta skal indlede forberedelserne til VM med sine spanske landsholdskammerater.

Se her en video fra præsentationen:

You must have the Adobe Flash Player installed to view this player.

.:FORSIDE:.