fbpx
Annonce

Iniesta: 'Messi bliver ved med at overraske mig'

FCBARCELONA.DK - 21.05.20

© Getty Images
// Lionel Messi // Andrés Iniesta

Det er efterhånden to år siden, at Andrés Iniesta forlod Barca og blandt andre mistede Lionel Messi som holdkammerat. I et interview forleden storroste Iniesta den argentinske troldmand.

'Leo bliver ved med at overraske mig. Det er en af det mest utrolige ting ved Messi - at han hele tiden overrasker folk. Han bliver ved med at gøre forskellen kamp efter kamp, år efter år. Han stopper aldrig. Efter så mange år og efter at have været igennem så meget, så overrasker han igen og igen'.

'Messi kan spille næsten alle positioner på banen hvis han ville. Han ville være den bedste fløj, den bedste offensive midtbanespiller og den bedste falske 9'er. Han kan både score et hattrick, men også lægge op til et hattrick. Hvis folk synes, at han er fantastisk udefra, så ser det endnu nemmere ud inde på banen'.

'Nogle argentinere kritiserer Messi. Det er hvad der sker, når resultaterne ikke er som folk ønsker. Det VM, som de tabte i finalen, fylder helt sikkert meget. Det var de helt små detaljer, som afgjorde den kamp. Men derudover har Messi scoret en uendelighed af mål og været afgørende i alle de finaler han har deltaget i'.

'For mig er det meget svært at sige, at Messi spiller dårligt i en kamp, for det er praktisk talt umuligt. Som fodboldspiller ved jeg, at han ikke kan spille dårligt' sagde Iniesta til slut.

.:FORSIDE:.