Iniesta: 'Kampen mod Barca bliver speciel for mig'

Rune Stentoft Arlbjørn - 26.04.19

© Getty Images

Den tidligere Barca-kaptajn Andrés Iniesta udtalte sig i et interview om den kommende kamp mod Barca, når Vissel Kobe til sommer skal møde Barca i en træningskamp. Det sker i forbindelse med Barcas forberedelser til næste sæson.

Iniestas tidligere klub, Barca, skal til sommer møde midtbanespillerens nuværende klub i Japan, som en del af Barcas træningstur til Asien. Spanieren, som spillede 674 gange for catalanerne, skal dermed nu for første gang stå overfor Barca siden han skiftede til Vissel Kobe sidste sommer.

Det bliver selvfølgelig en meget speciel kamp for Barca-legenden. 'Det vil blive en meget speciel kamp, når vi skal møde Barca - holdet hvor jeg voksede op. Det bliver en speciel kamp for Vissel Kobe-fansene og vi vil prøve at nyde det og skabe en fantastisk kamp' siger Iniesta om at skulle møde Barca.

Det bliver ikke kun Iniesta, som skal møde sin tidligeree klub Barca. Det bliver også med stor sandsynlighed til et gensyn med David Villa, som nu også spiller i den japanske klub - og så har japanerne faktisk også Sergi Samper.

.:FORSIDE:.