Iniesta: 'Jeg vil gerne være træner'

Rune Stentoft Arlbjørn - 07.07.20

© Getty Images

Andrés Iniesta har fortsat fuld gang i karrieren i Vissel Kobe, selvom han har rundet de 36 år. Alligevel føler han sig klar på at spille mere, men efter karrieren vil Barca-ikonet gerne være træner.

'Når karrieren er slut, så vil jeg gerne forsøge at blive træner, men der er stadig lang vej til, at det sker. Jeg har det godt, føler mig glad og jeg vil gerne fortsætte med at spille. Den japanske liga har overrasket mig. Den er meget konkurrencedygtig' siger Iniesta i et interview med den italienske avis Corriere dello Sport.

Iniesta kommer også ind på hvorfor han forlod Barca og skiftede til japansk fodbold. 'At undgå at spille mod Barca var ikke en af grundene til, at jeg valgte at spille i Japan. At spille for et andet europæisk hold ville være meningsløst. Jeg forlod Barca, fordi jeg havde givet alt til klubben. Jeg ville gerne opleve en anden fodboldkultur i et andet land. Jeg ville fortsætte med at lære og vokse som en spiller' afslutter Iniesta.

Iniesta har efterhånden været i Vissel Kobe i to og et halvt år, hvor han er i gang med sin tredje sæson i klubben, men han er altså tilsyneladende klar til at fortsætte den aktive spillerkarriere. Efter karrieren får vi måske Iniesta at se som træner.

.:FORSIDE:.