Iniesta: 'Jeg vender tilbage til Barca en dag'

Kristoffer Hanberg - 08.11.18

Andrés Iniesta forlod som bekendt Barca efter en livslang karriere i barndomsklubben. I et nyt interview med den spanske radiostation, Onda Cero, udtaler klublegenden, at han håber at vende tilbage på et tidspunkt.

Efter hele 675 kampe som Barca-spiller, valgte Andrés Iniesta i sommers at trække stikket fra europæisk fodbold. Som afslutning på karrieren drog han til Japan, hvor han nu spiller for Vissel Kobe. I et nyt interview med Onda Cero ligger Iniesta ikke skjul på, at han håber at vende tilbage til Barca.

'Før eller siden vender jeg tilbage til Barca. Jeg har været der hele mit liv, og det ville være dejligt at vende hjem. Men der er stadigvæk lang tid til, at det sker', udtalte han til glæde for Barcas tilhængere.

'Ingen ved, hvad der vil ske i fremtiden, men hvis jeg vender tilbage til Barca, er det fordi jeg er kvalificeret til det, og ikke på grund af mit navn eller min fortid i klubben', sagde klublegenden, hvorefter han roste arvetageren til hans tidligere trøjenummer.

'Jeg er rigtig glad for, at Arthur nu spiller med nummer otte på ryggen. Han er en spiller, der kun udvikler sig til det bedre fra nu af', kom det rosende fra Iniesta, inden snakken faldt på forrige weekends rivalopgør mellem Barca og Real Madrid.

'Jeg holdt mig vågen for at kunne se El Clásico. For mig virkede det som om, at Barca var overlegne, effektive og de gav ikke nogen muligheder til Madrid for at komme ind i kampen', udtalte den profilerede midtbanespiller, hvorefter Messi blev italesat.

'Messi vil blive i Barca i lang tid. Han er 31 år, og der er absolut intet, der indikerer, at han er på vej nedad bakke. Selv i denne sæson har han levet op til det, han tidligere har leveret. Nu er han anfører, og det synes jeg er fantastisk for Barca', lød det fra Iniesta.

Slutteligt blev han spurgt ind til, hvorvidt han holder kontakten til Barcas spillere ved lige. 'I de seneste måneder har jeg vedligeholdt kontakten med nogle af spillerne. Jeg har eksempelvis snakket med Messi og Busquets. Vi taler ikke hver dag, men vi holder kontakten'.

.:FORSIDE:.