Iniesta: 'Det ville være fantastisk at møde Barca'

Christoffer Alexander Dela-Westerberg - 19.10.18

Iniesta holdt for nyligt pressekonference i Kobe og her kiggede den tidligere Barca-kaptajn tilbage på sine første måneder i Japan og kommenterede muligheden for at møde Barca i en venskabskamp.

Andrés Iniesta, der i dag slår sine folder hos japanske Vissel Kobe, lagde ikke skjul på sin begejstring, da snakken faldt på Barcas planer om at holde næste sæsons preseason i Japan, og dermed muligheden for at spille mod sin gamle klub.

'Det ville være et fantastisk øjeblik, hvis det kan lade sig udføre. Jeg tænker, at det ville være en enestående mulighed, for mig og de japanske fans' sagde Iniesta.

I forhold til sine første måneder i Japan udtalte Barca-legenden. 'Fornemmelserne er gode og positive. Jeg tilpasser mig livet her, mine holdkammerater og ligaen, med en masse håb og motivation for at blive ved med at udvilkle mig. Det er derfor jeg kom, og jeg vil yde mit bedste. Siden jeg kom, har alt været rigtig godt og dejligt for mig og min familie. Jeg er taknemmelig overfor alle, for måden de lukkede os ind, for kærligheden de viste os. Vi er glade for at være her. Vi prøver hver dag at tilpasse os mere og blive involveret i den japanske kultur' sagde midtbanespilleren til slut.

Barca meddelte som bekendt forleden, at man efter to år i USA til sommer vil forberede den nye sæson i Kina og Japan.

.:FORSIDE:.