Ingen mål lukket ind efter coronapausen

FCBARCELONA.DK - 20.06.20

Selvom det mest var skuffelse der sad i kroppen hos Barca-spillerne efter 0-0 kampen i går aftes mod Sevilla, kan holdet glæde sig over, at der ikke er lukket mål ind i de tre første kampe efter coronapausen.

Barcas defensiv var ikke overbevisende inden at coronavirussen satte en stopper for al forbold og spillerne blev sendt hjem i karantæne. Holdet var for nemt at stresse med et højt pres og der blev lukket unødvendige mål ind.

Netop defensiven er noget som Quique Setién har arbejdet med efter genopstarten af træningen og arbejdet ser ud til at bære frugt. I de tre kampe Barca har spillet, er det lykkedes at holde buret rent. 4-0 over Mallorca, 2-0 over Leganés og altså 0-0 mod Sevilla, vidner om godt defensivt arbejde.

I kampen mod Sevilla lykkedes det for Barca at holde andalusierne fra at skabe noget de første 45 minutter. Helt så solidt var det ikke i anden halvleg, men her stod Ter Stegen klar, når det var nødvendigt.

Der er næppe tvivl om, at Quique Setién glæder sig over fremgangen i defensiven, der er kommet trods både skader og karantæner hos Lenglet og Umtiti i de seneste kampe.

.:FORSIDE:.