Ingen ændringer i toppen af ligaen

FCBARCELONA.DK - 12.03.18

Barca hentede uden de store problemer en sejr på 0-2 ude over Málaga lørdag og da de øvrige tophold i ligaen også vandt deres respektive kampe i weekenden, er stillingen i toppen af tabellen uændret.

Real Madrid var det første af top 4 holdene i ligaen der skulle i aktion, da de lørdag middag hentede en sejr på 1-2 ude over Eibar, en sejr der ikke kom uproblematisk i hus.

Lige efter var det Valencias tur. De skulle på en svær opgave ude mod Sevilla, men på en scoring i hver halvleg, sluttede opgøret 0-2. Med det resultat må Sevilla nok vinke forvel til håbet om Champions League næste sæson, da de har hele 11 point op til Valencias 4. plads.

Lørdag aften var det så Barca der skulle i aktion og her var der ikke meget tvivl. De kom foran med 0-2 indenfor den første halve time og da Málaga kort efter fik en mand udvist, var kampen reelt afgjort.

Det sidste af top 4 holdene der spillede denne weekend var Atlético de Madrid, der tog imod Celta Vigo søndag eftermiddag. Her hev madrilenerne en sikker 3-0 sejr hjem.

Disse resultater betyder, at stillingen i toppen af ligatabellen er uændret. Barca fører stadig med 8 point ned til Atlético, 15 til Real Madrid og 16 til Valencia. Mesterskabet kom dog alligevel en smule tættere på, da der nu resterer en runde mindre, nemlig 10..:FORSIDE:.