Indsatsen i supercuppen skaber ny tvivl om holdet

FCBARCELONA.DK - 19.01.21


Efter en god start på 2021, var der store forhåbninger til den spanske Supercup, men her havde holdet store problemer med spillet og det skaber ny tvivl om holdets muligheder i denne sæson.

Både i semifinalen mod Real Sociedad og i finalen mod Bilbao, kæmpede Barca hårdt med at få spillet til at flyde. På intet tidspunkt så man et Barca-hold i kontrol og i begge opgør kunne det gå begge veje.

Mod Real Sociedad var det først efter forlænget spilletid og straffespark, at holdet kom videre til finalen. Her måtte man også ud i ekstra tid, hvor Bilbao trak det længste strå, efter en problemfyldt kamp for Barca, hvor de ellers lignede en vinder indtil det 89. minut.

Holdet var gået ind til supercuppen med lutter sejre i 2021 og det skabte optimisme, men de gode takter fortsatte ikke mod Real Sociedad og Bilbao.

Det har skabt fornyet tvivl om holdets muligheder denne sæson, hvor der stadig er tre titler på spil, Copa del Rey, La Liga og Champions League. Det er meget svært at se, hvordan holdet skal kunne hente et trofæ, hvis de ikke evner at vinde supercuppen ude at møde de største hold som Atlético Madrid eller Real Madrid.

Skal man tage de positive briller på, har Barca ikke tabt i deres seneste 10 kampe i træk, når man udelukkende ser på den ordinære spilletid. Her er det blevet til seks sejre og fire uafgjorte kampe.

Det ændrer dog ikke på billedet af, at Barca stadig mangler at finde den stabilitet, som Ronald Koeman så mange gange har efterlyst. Kampene i supercuppen var et skridt i den forkerte retning og det skal Barca-træneren forsøge at rette op på i de kommende opgaver.

.:FORSIDE:.