fbpx
Annonce

Ilaix debuterede i ligaen med assist og kæmpe fejl

FCBARCELONA.DK - 14.02.21

@ Getty Images
// Ilaix

18-årige Ilaix Moriba debuterede lørdag for Barca i den spanske liga, da han startede inde for catalanerne i hjemmekampen mod Alavés. Midtbanespilleren fik en blandet debut, hvor han stod for en assist, men også var skyld i et mål til gæsterne.

Ilaix Moriba, som er født i Guinea, men nu er spansk statsborger, er et af de mest lovende talenter fra Barcas ungdomsrækker. I denne sæson fik midtbanespilleren sin debut for Barca i Copa del Rey i det skuffende nederlag til Sevilla, og lørdag aften blev det så til debut i ligaen, da han startede inde mod Alavés.

Her blev det til en blandet debut for Ilaix, som både havde gode og dårlige øjeblikke. Det startede positivt, da han efter en lille halv times spil blev noteret for en assist, da han stod for afleveringen til Trincao ved 1-0 scoringen.

Efter en lille times spil så Ilaix dog ikke for heldig ud, da han på midten sendte en bold på tværs af banen og lige hen i fødderne på gæsternes Luis Rioja, som takkede med en reducering til 2-1.

På trods af den store fejl er der dog uden tvivl særdeles lovende takter at spore hos 18-årige Ilaix Moriba, som bliver spændende at følge i resten af sæsonen.

.:FORSIDE:.