fbpx

Igen er der maksimalt pres på Barca

Jeppe Kjær - 27.02.22

// Bilbao

Fjerdepladsen blev igen snuppet af Atletico Madrid, da de i går aftes vandt over Celta Vigo. Desuden vandt Real Madrid deres kamp mod Rayo Vallecano. Det lægger et stort pres på Barca i aften når Bilbao kommer på besøg.

I går blev Barca igen sendt ned på femtepladsen af Atletico Madrid, der nu har 45 point. Det betyder, at sådan som det ser ud nu, så kvalificerer Barca sig ikke til Champions League. Barca har dog 42 point, og har spillet to kampe mindre end Atletico. Ved at slå Athletic Club Bilbao, der har 37 point, vil Barca igen komme op på fjerdepladsen. Real Madrid tog i går endnu et skridt mod det spanske mesterskab, ved at slå Rayo Vallecano med et enkelt mål.

Artiklen fortsætter under billedet
ps5 art


Hvis Barca vinder over baskerne fra Bilbao i aften, og derved får de tre point, vil de få samme antal point, 45, som Atletico Madrid, hvor de vil få fjerdepladsen for det bedste målgennemsnit på minimum +15 mod Atléticos +12.

Inden kampen spilles på Camp Nou, skal Real Betis, med 46 point, og Sevilla, med 51 point, i et internt opgør, som også kan være til Barcas fordel. Hvis kampen mellem Betis og Sevilla ender uafgjort, har Barca endnu større mulighed for at stige i tabellen de kommende runder. Efter i dag står Barca stadig med den udsatte kamp mod Rayo Vallecano i hånden, og de har derved mulighed for at avancere endnu mere.

Barca bliver dog nød til at vinde deres næste ligakampe, og håbe på at få hjælp fra de andre hold, der ligger over dem i tabellen. Derved står Barca igen i en svær situation, hvor de ikke må miste point.

.:FORSIDE:.