I Sevilla er de klar til at byde Rakitic velkommen

Rune Stentoft Arlbjørn - 06.08.20

© Getty Images

Barca skulle angiveligt være klar til at lade Ivan Rakitic tage tilbage til Sevilla og i den andalusiske klub ser de også ud til at være klar til at byde deres tidligere anfører velkommen tilbage. Det går de seneste meldinger på.

I weekenden kunne den catalanske avis El Mundo Deportivo afsløre, at Barca er villige til at lade Rakitic skifte tilbage til Sevilla for bare 10 mio. euro. Nu har avisen undersøgt om Sevilla vil have Rakitic tilbage.

Barca vil ikke lade Rakitic gå gratis, men de er klar til at lade ham gå for bare 10 mio. euro, som tak for hans tro tjeneste i klubben gennem seks år. De 10 mio. euro er en pris som tiltaler Sevilla.

Kilder fra den andalusiske klub fortæller til El Mundo Deportivo, at Rakitic er mere end velkommen tilbage i Sevilla. De afviser ikke, at få Rakitic tilbage, hvor han spillede inden han skiftede til FC Barcelona i sommeren 2014.

Med et prisskilt på 10 mio. euro er vejen nu banet for Rakitic og et skifte tilbage til Sevilla, hvor han planlægger at bo efter karrieren. Det hele afhænger nu tilsyneladende af om Rakitic er villig til at gå ned i løn for et skifte. Det skulle han dog være klar til.

644x70

.:FORSIDE:.