I morgen skal Barcas medlemmer drøfte Super League

FCBARCELONA.DK - 19.06.21


I morgen holdes der generalforsamling i FC Barcelona og her bliver et af de helt store emner den europæiske superliga, som Barca har været initiativtager til. Her vil præsident Laporta blive klogere på, hvad medlemmerne mener.

Generalforsamlingen var først lagt den 4. juli, men blev senere rykket frem til den 20. juni. Som altid skal regnskab og budget vedtages, men der er også andre punkter på agendaen.

Et punkt der skaber stor opmærksomhed er planerne med den såkaldte Super League. Det er sat på agendaen så medlemmerne kan få planerne fremlagt og høre baggrunden for, at Barca er blandt initiativtagerne til den nye turnering.

I modsætning til hovedparten af de klubber der har trukket sig fra projektet, har der ikke været den store modstand blandt Barcas medlemmer. Derfor ventes det med spænding hvad reaktionerne bliver på generalforsamlingen.

Det er endnu ikke besluttet om der holdes en egentlig afstemning om Super League. Det vil helt afhænge af den stemning der er på generalforsamlingen. Præsident Joan Laporta og den øvrige ledelse har brug for rygdækning, hvis projektet skal holdes i live.

Laporta har hele tiden understreget, at Barcas deltagelse i Super League er betinget af medlemmerne godkendelse og spørgsmålet er om den kommer i morgen.

.:FORSIDE:.