fbpx

I dag skydes Champions League 2023/24 i gang

FCBARCELONA.DK - 19.09.23

// Champions League

Det er en meget speciel dag i dag for FC Barcelona, for holdet tager hul på gruppespillet i Champions League. Klubben higer efter revanche i verdens største klubturnering, efter et par meget skuffende sæsoner.

Der har været talt om Champions League meget længe i den catalanske hovedstad, for det er den turnering som alle af klubbens tilhængere drømmer om succes i. Holdet er røget ud af gruppespillet de seneste to sæsoner og det ligger meget langt fra klubbens selvforståelse. Her forventer man, at blande sig i slutkampene om trofæet.

Artiklen fortsætter under annoncen


Sidste sæsons gruppespil blev afsluttet i oktober måned, så det er næsten et år siden, at Barca har spillet med i den prestigefyldte turnering. Det gør at der har opbygget sig en motivation og en stemning der gør det hele endnu mere specielt. Alle har fokus på succes i den europæiske turnering.

Barca er kommet i gruppe med portugisiske Porto, Ukrainske Shakhtar Donetsk og begiske Royal Antwerp, en gruppe det bør være muligt at komme videre fra, enten som 1'er eller 2'er. På et pressemøde i går slog Xavi fast, at holdet går efter at vinde gruppe H og ser man på de tre modstandere i gruppen, bør det være et realistisk mål.

Første kamp i gruppespillet er i aften mod Royal Antwerp, et opgør der spilles på Barcas midlertidige hjemmebane Estadi Olímpic Lluis Companys. Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og den vises på TV3 Sport..:FORSIDE:.