fbpx
Annonce

I dag kan Messi tangere Xavis 505 kampe i ligaen

FCBARCELONA.DK - 13.02.21

// Lionel Messi // Xavi


Med mindre Ronald Koeman helt vælger at spare Messi i aftenens kamp mod Deportivo Alavés, bliver der sat rekord i aften. Det vil nemlig være Messis ligakamp nr. 505 og dermed tangerer han Xavis klubrekord.

Det forventes at Koeman sparer nogle af sine nøglespillere i aftenens kamp mod Alavés, så de kan være udhvilede til tirsdagens Champions League opgør mod Paris Saint-Germain. Det kan meget vel betyde, at Messi bliver en af dem der tager plads på bænken.

Skulle det alligevel blive til spilletid for holdets anfører, bliver der skrevet historie på Camp Nou, for det vil i givet fald være Messis kamp nr. 505 i La Liga. Dermed tangerer han klublegenden Xavis klubrekord. Fra de to er der et pænt stykke ned til Iniesta på 3. pladsen med 442 ligakampe.

En rekord som Messi allerede besidder er antallet af sejre i ligaen med Barca. Messi har vundet 373 af sine 504 kampe ligaen, mens Xavi ligger på 322 og Iniesta på 312. Det vidner om, at Xavi og Iniesta ikke vandt så mange kampe i deres tidlige karrriere, som Messi har gjort.

Den helt store rekord, nemlig antal kampe i alt for Barca, omfattende alle turneringer, tilhører stadig Xavi med 767, men den falder også snart, for inden kampen i aften er Messi noteret for 758.

.:FORSIDE:.