fbpx

I aften træder Barca ind i Copa del Rey

FCBARCELONA.DK - 05.01.22

// Copa del Rey // Linares

ps5 art


Barca er forsvarende pokalmestre og i aften tager de hul på forsvaret af den eneste titel, som de vandt sidste år. Det er Linares der venter i et opgør på udebane og den opgaver kommer reserverne til at løse.

Sammen med Real Madrid, Atlético Madrid og Athletic Club Bilbao, træder Barca som det sidste hold ind i Copa del Rey. De fire klubber skal senere i januar spille om den spanske Supercup og derfor er de blevet sparet for de første pokalrunder.

Artiklen fortsætter under annoncen


Barca skal op imod Linares, der til daglig spiller i tredjebedste række i spanske fodbold, iøvrigt samme række som Barca B. Netop Barca B besejrede Linares med 1-2 på udebane tilbage i oktober måned. Linares indtager en ydmyg 14. plads i tabellen, hvor Barca B ligger nr. 8.

Barca er da også kæmpefavorit, selvom Xavi helt sikkert sender reserverne i aktion til at løse opgaven. Der venter holdet en hektisk januar måned og derfor vil der med garanti blive sparet spillere i aften.

Runden afgøres over en enkelt kamp, så Barca kan ikke tillade sig at dumme sig i aften, for det vil betyde exit af turneringen, hvilket vil være en gedigen fiasko, ikke mindst fordi Barca vandt Copa del Rey i sidste sæson.

Kampen spilles kl. 19.30 og vises desværre ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.