I aften spiller Barca sæsonens fjerde træningskamp

FCBARCELONA.DK - 04.08.21

© Getty Images
// salzburg

ubpb31

Efter en lille uge med træningslejr i Tyskland, spiller Barca i aften sæsonens fjerde og næstsidste træningskamp, når de lægger vejen forbi FC Red Bull Salzburg. Her bliver det spændende at se, hvilke valg Koeman foretager.

Formen må være blevet markant bedre efter en intens træningslejr i Tyskland. Allerede i onsdags så man gode takter i opgøret mod Stuttgart og det skal der bygges videre på i aftenens kamp mod Salzburg.

Ligaen skydes i gang allerede om halvanden uge, så Koeman skal begynde at gøre sig nogle tanker om, hvem han vil satse på, når det virkelig går løs. Derfor må det forventes, at det i aften i større stil bliver førsteholdsspillerne der kommer i fokus.

Spillere som Alba, Busquets og Araujo fik sine første minutter mod Stuttgart, så der er gode chancer for, at de starter inde i aften. Her bliver det også spændende at se om Braithwaite kommer i aktion, efter at have siddet på bænken hele kampen mod Stuttgart.

Memphis og Griezmann har gjort det godt i træningskampene og deres sammenspil bliver nok også testet af i aften. Spørgsmålet er så hvor mange af de unge spillere som Balde, Gavi, Nico og Demir der får spilletid mod Salzburg.

Sidst, men ikke mindst, kommer der måske et signal omkring Umtiti og Pjanic. Hvis de ikke får spilletid mod Salzburg kan det næsten kun være et tegn på, at et snarligt skifte er på vej for de to spillere.

Kampen i aften fløjtes i gang kl. 19.00 og vises ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.