fbpx
Annonce

I aften spiller Barca den første af otte finaler!

FCBARCELONA.DK - 22.04.21

// La Liga // Getafe


Selvom Barca lige nu må tage til takke med en fjerdeplads i ligatabellen, kan catalanerne selv afgøre om de skal vinde ligaen. Hver eneste af de sidste otte kampe er som en finale og i aften kommer den første.

Det er meget tæt i toppen af ligaen, hvor Atlético Madrid, Real Madrid, Sevilla og Barca alle står med reelle muligheder for at vinde mesterskabet. Derfor er der ikke råd til pointtab for nogle af holdene.

Barca står i den meget gunstige position, at de kun er afhængige af sig selv. Kendsgerningerne er nemlig, at vinder catalanerne sine sidste otte kampe, vil de også vinde ligaen. Mindre kan selvfølgelig også gøre det, hvis konkurrenterne smider point i deres sidste kampe.

Derfor handler det for Barca om at betragte hver eneste kamp som en finale der skal vindes. Den første kommer i aften, når Getafe gæster Camp Nou. Holdet fra Madrid spillede uafgjort mod Real Madrid i sidste weekend, så det ligner på forhånd en svær kamp for Barca.

På søndag ser det nok endnu sværere ud, for her skal Barca på besøg hos Villarreal, der blander sig i kampen om den femteplads der giver adgang til Europa League.

Det tegner dermed til en ren gyserafslutning på La Liga for millioner af Barca-fans.

.:FORSIDE:.