fbpx

I aften skal Barca tage næste skridt i La Liga

FCBARCELONA.DK - 08.01.22

// Granada

ps5 art


Med sejre i de to seneste kampe i La Liga, har Barca stødt og roligt nærmet sig den eftertragtede top 4 i tabellen, som vil betyde deltagelse i næste sæsons Champions League. I aften mod Granada skal den udvikling fortsættes.

3-2 over Elche og 1-0 over Mallorca er Barcas seneste resultater og de seks point sendte i sidste weekend holdet op på femtepladsen, blot to point fra Betis på tredjepladsen og ét point efter Atlético Madrid på en fjerdeplads.

Artiklen fortsætter under annoncen


Med en sejr over Granada vil Barca overhale Atlético og Betis og avancere tredjepladsen, idet de to rivaler først spiller søndag. Her skal de begge på svære opgaver på udebane, Betis mod Rayo Vallecano og Atlético mod Villarreal.

Det giver en reel mulighed for, at Barca kan klemme sig ind i top 4 efter denne weekends kampe, hvilke vil være en god nyhed og et faktum der vil øge selvtilliden i truppen.

Granada går ind til kampen med selvtilliden i orden, for de har kun tabt en enkelt af deres seneste seks kampe. Blandt andet slutttede de 2021 af med at besejre Atlético Madrid med 2-1 på eget græs, så der venter ikke Barca nogen nem kamp.

Hos Barca kan man glæde sig over, at en række af de skadede og coronaramte spillere er tilbage. Det betyder at spillere som Memphis, Gavi og Dest igen står til Xavis disposition. Især Memphis har været savnet, for han er holdets topscorer.

Kampen i aftens spilles kl. 18.30 og den vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.