fbpx
Annonce

I aften er det forbudt at dumme sig mod Mallorca

FCBARCELONA.DK - 01.05.22

// Mallorca

Barcas tre seneste hjemmekampe er endt med nederlag og det endda mod hold som catalanerne normalt burde kunne slå. I aften er det Mallorca der gæster Camp Nou og her har Xavi og hans spillere ikke råd til endnu en skuffelse.

Nederlag til Enintracht Frankfurt, Cádiz og Rayo Vallecano er de seneste resultater på Camp Nou. Mellem disse kampe har Barca vundet ude over Levante og Real Sociedad, begge med stort besvær, så det kører ikke for catalanerne for tiden.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Derfor er aftenens opgør mod Mallorca uhyre vigtigt, for kampen skal bruges til at få holdet på rette spor igen. Med en sejr vil Barca tage andenpladsen tilbage og lægge lidt afstand til Sevilla og Atlético Madrid, der begge satte point til lørdag aften.

Mallorca kæmper hårdt for at undgå nedrykning, så de kommer til Camp Nou for at få point. Optimismen er tilbage hos holdet fra ferieøen, for efter syv nederlag i træk, har de vundet to af deres tre seneste kampe, blandt andet 1-0 over Atlético Madrid. Mallorca indtager en 16. plads og har to point ned til nedrykningsstregen.

Aftenens kamp minder derfor meget om de seneste opgør mod Cadiz og Rayo, der ligeledes kæmper i den nederste del af tabellen og som begge kom fra Camp Nou med alle tre point. Det vil nærmest være en katastrofe for Barca, hvis holdet dummer sig igen i aften.

Kampen fløjtes i gang kl. 21.00 og kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.