fbpx

Hvornår mon Braithwaite igen får spilletid af Xavi?

FCBARCELONA.DK - 18.02.22

// Napoli // Martin Braithwaite

ps5 art


Endnu en kamp uden spilletid til Martin Braithwaite og igen den eneste angriber der ikke kom i aktion. Sådan var det igen i går mod Napoli og spørgsmålet er hvornår Xavi får brug for danskeren.

For fjerde kamp i træk sad en toptrimmet Martin Braithwaite klar på bænken til at hjælpe holdet, men Xavi fandt ikke behov for at sende danskeren i aktion, selvom Barca kæmpede hårdt for at score et sejrsmål, noget der som bekendt ikke lykkedes.

Artiklen fortsætter under annoncen


Det ligner en rigtig svær situation for danskeren, for Xavi føler naturligt behov for at få de nytilkomne angribere i gang, nemlig Adama, Aubameyang og Ferran Torres, der alle startede inde i går aftes mod Napoli.

Senere i opgøret kom Dembélé og Luuk de Jong på banen, men der blev ikke kaldt på danskeren, der tydeligvis står nederst på Xavis liste, når der skal uddeles spilletid. Det bliver ikke nemmere når Memphis snart klarmeldes og lidt senere, når også Ansu Fati kan spille igen.

Braithwaite er indlysende ingen startspiller i Xavis planer, men altså heller ikke en spiller Barca-træneren sender på banen i slutfasen, når holdet har brug for at score. Det der måske kan give danskeren spilletid er måske hvis Barca fører konfortabelt i en kamp og Xavi ønsker at spare sine stamspillere for kræfter.

.:FORSIDE:.