Hvornår kommer Umtiti i aktion igen?

FCBARCELONA.DK - 22.02.19

© Getty Images

Samuel Umtiti er klar igen efter de langvarige knæproblemer og nu venter han og alle andre på, hvornår han får comeback. Måske det allerede sker, når Barca lørdag eftermiddag møder Sevilla på udebane.

Umtiti tilbragte samtlige 90 minutter på bænken i tirsdagens opgør i Lyon, men blot det at han sad der, var et stort fremskridt for ham. Han er meldt klar af lægerne og står igen til Ernesto Valverdes disposition.

Så er spørgsmålet så bare, hvornår Barca-træneren finder det rigtigt, at sende Umtiti i aktion. Der er næppe tvivl om, at man vil gå varsomt frem, så knæet langsomt kan vende sig til den belastning det er at spille kampe.

Samtidig er det nogle svære kampe der venter, hvor der ikke er plads til eksperimenter. Her kunne det virke risikabelt at bruge Umtiti fra start. Modsat er spilletid det han har brug for, for at vende tilbage til det niveau han havde før skaden.

Mest oplagt er det, at Valverde sender Umtiti på banen til den sidste halve time i en af de kommende kampe. Det kan komme allerede i morgen, når Barca møder Sevilla på Sánchez Pizjuan.

.:FORSIDE:.