Hvorfor er Ter Stegen ikke udtaget for Tyskland?

FCBARCELONA.DK - 10.11.20

© FC Barcelona

Marc-André ter Stegen plejer at være sikker på udtagelse når det tyske landhold skal i aktion, men sådan er det ikke i den aktuelle landsholdssamling. Han er derfor blevet hjemme i Barcelona for at træne videre.

Selvom Ter Stegen må se sig selv stå i skyggen af Manuel Neuer på det tyske landshold, er Barca-keeperen selvskreven når landstræner Joachim Löw udtager en trup til en landsholdssamling.

Derfor vækker det undren, at Barca-keeperen stadig er at finde i Barcelona, hvor han træner sammen med de øvrige spillere, der ikke er udtaget til landskampe i denne omgang.

Ifølge avisen Bild ligger der dog intet dramatisk bag Ter Stegens fravær fra den tyske landsholdstrup, for det sker i overensstemmelse med Löw. Barca-keeperen er netop vendt tilbage fra en knæoperation og selvom han er meldt 100% klar, vurderer både Ter Stegen og Löw, at det er bedst at blive i Barcelona og træne efter skadespausen, for på den måde hurtigere at finde topformen.

For Barca er det en god nyhed, for på den måde kan Ter Stegen koncentrere sig om Barca og han risikerer ikke at løbe ind i nye skadesproblemer i landsholdslejren.

.:FORSIDE:.