fbpx

Hvordan reagerer Camp Nou på Frankfurt-skandalen?

FCBARCELONA.DK - 18.04.22

// Cadiz

I aften skal Barcas spillere forsøge at rejse sig fra skuffelsen mod Frankfurt når de møder Cádiz, men spørgsmålet er hvor mange der møder frem på Camp Nou og hvordan holdet og ikke mindst præsident Laporta bliver modtaget.

Barcas mange fans er rasende over oplevelsen mod Eintracht Frankfurt, hvor flere end 20.000, måske op mod 30.000, tyske fans var til stede, så spillerne nærmest følte sig på udebane.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går meddelte den gruppe fans der står på stemningstribunen, at de ganske enkelt boykotter kampen i protest mod den tilskuerskandale, som alle holder klubbens ledelse ansvarlig for.

Med hvad med resten af Camp Nou? Det kan blive en halvtom affære, for mange fans vil nok følge stemningstribunen og blive hjemme. Modsat kan den modsatte reaktion også komme, fordi tilhængerne ved at spillerne har brug for deres opbakning.

Det bliver også spændende at se, hvordan de tilskuere der møder frem vil modtage præsident Laporta. Der vil nok blive produceret en del bannere med kritiske budskaber til Barca-præsidenten.

Ingen klandrer spillerne noget, men spørgsmålet er hvor meget opbakning de vil føle når stemningstribunen er fraværende og mange andre nok også bliver hjemme. Det hjælper heller ikke lysten til at møde frem, at Real Madrid søndag aften besejrede Sevilla og dermed tog et stort skridt mod mesterskabet.

Svaret får man kl. 21.00 i aften når kampen fløjtes i gang. Den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.