Hvilket resultat i Madrid-derby er bedst for Barca?

FCBARCELONA.DK - 05.03.21


Der venter en meget spændende weekend set med Barca-briller, ikke mindst fordi Atlético Madrid og Real Madrid tørner sammen i et lokalderby, hvor resultatet for alvor kan bringe Barca tillbage i mesterskabskampen.

Der hersker nærmest en euforisk stemning i Barcelona efter 3-0 sejren over Sevilla onsdag aften, et resultat der sendte holdet i pokalfinalen. Den oplevelse skal der bygges videre på, når Barca i morgen aften skal til Pamplona for at møde Osasuna i ligaen. Her er kravet en catalansk sejr, hvis de for alvor skal holde sig inde i kampen om mesterskabet.

Lykkes det at hente de tre point i Pamplona, vil alle Barca-fans nok sætte sig til rette i lænestolen søndag eftermiddag, for her mødes de to største konkurrenter til mesterkabet, Atlético og Real Madrid, i et indbyrdes opgør på Estadio Wanda Metropolitano.

Spørgsmålet er så hvilket resultat i topbraget der vil være bedst for Barca. Her er der ingen tvivl om, at en sejr til Real Madrid vil lukke ligaen helt op. I givet fald vil Atlético kun være to point foran, dog kun med en kamp på hånden. Herefter vil der resterer 12 spillerunder og med en så snæver afstand mellem de tre tophold, vil alt kunne ske.

Mange Barca-fans vil dog have mere end svært ved at håbe på en sejr til Real Madrid, så måske et uafgjort resultat vil det være det bedste, set med Barca-briller. Det vil på samme tid betyde, at Barca lægger lidt afstand til Real Madrid og samtidig kommer to point nærmere Atlético.

Det hele vil dog afhænge af, om Barca først er i stand til at vinde over Osasuna. Gør de ikke det, vil det være et stort skridt tilbage. Barcas kamp spilles lørdag kl. 21.00 og lokalderbyet i Madrid spilles søndag kl. 16.15. Begge kampe vises på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.