Hvilket angreb stiller Barca med på søndag?

FCBARCELONA.DK - 21.08.19

Med både Dembélé og Luis Suárez ude med skader når Barca søndag møder Betis, og med en Messi der stadig ikke træner med, ventes det med spænding hvilket angreb Valverde vælger at bruge til kampen.

Barca har ikke råd til at smide point mod Betis, efter at de indledte sæsonen med nederlaget til Athletic Club Bilbao i fredags. Der skal en sejr i hus, men Valverde har nok en del panderynker over holdets angreb.

Det ligger fast at Dembélé og Suárez må melde fra på grund af skader. Dertil kommer at Messi endnu ikke har trænet med denne sæson. Selvom han skulle finde vej til træningsbanen de kommende dage, vill han umuligt kunne være i topform til 90 minutter.

Lige nu er Griezmann reelt eneste klarmeldte angriber og derfor bliver det spændende at se, hvad Barcas træner vælger at gøre. Det er ret sandsynligt at Messi når at blive klar til søndag og starter inde, men hvem får den sidste plads i front.

Rafinha er en mulighed, men han er ikke central angriber, så Valverde vælger nok at kigge mod B-holdet, hvor Carles Pérez og Abel Ruiz er kandidater til en plads fra start.

Uanset hvad Valverde vælger, er det en svækket Barca-offensiv der skal forsøge at hente sæsonens første tre point, når Betis søndag gæster Camp Nou.

.:FORSIDE:.