Hvilke planer har Setién med Braithwaite i morgen?

FCBARCELONA.DK - 18.06.20

© Getty Images

Martin Braithwaite blev siddende på bænken i samtlige 90 minutter mod Leganés i forgårs og det kunne tyde på en startplads mod Sevilla i morgen, men kampen om pladserne i front er benhård.

De fleste gætter på, at Braithwaite blev holdt ude af tirsdagens kamp, så han kunne være frisk til gyseren ude mod Sevilla allerede i morgen aften. Det er dog langt fra sikkert at danskeren får en plads i startopstillingen, for Setién har flere alternativer der kan benyttes.

Luis Suárez er blevet skiftet ind mod både Mallorca og Leganés, så måske Setién vurderer, at angriberen, der normalt er selvskreven på holdet, er klar til at starte inde ved siden af Messi og med stor sandsynlighed Griezmann, der ellers stadig skuffer.

Også Ansu Fati er i spil til startopstillingen, efter hans gode kamp mod Leganés, hvor han bragte Barca på sejrskurs med en vigtig 1-0 scoring kort inden pausen. Setién har dog erkendt, at den unge angriber har lidt småskavanker og det taler imod en startplads for anden kamp i træk.

Spørgsmålet er om Setién overrasker med at bænke Griezmann, der er startet inde mod både Mallorca og Leganés. Der er gode argumenter for en pause til franskmanden, men hans enorme erfaring fra store og svære kampe er vigtig og kan give ham en plads fra start.

Den eneste angriber der er stensikker på at starte inde i morgen aften er selvfølgelig Leo Messi. Hvem han får selskab af i front bliver spændende at se. Bliver det Martin Braithwaite, vil det være et kæmpe skulderklap til danskeren, for kampen mod Sevilla kan blive afgørende for kampen om mesterskabet.

.:FORSIDE:.