fbpx
Annonce

Hvilke angribere skal sendes væk denne sommer?

FCBARCELONA.DK - 20.06.21

// Lionel Messi // Ousmane Dembélé // Antoine Griezmann // Ansu Fati // Martin Braithwaite // Trincao


Med tilgangen af Sergio Agüero og Memphis Depay, råder Koeman nu over hele otte angribere og det er alt for mange. Derfor bliver det spændende at se, hvem der forlader klubben i sommerens transfervindue.

Ansu Fati, Trincao, Dembélé, Griezmann, Braithwaite og Messi var truppens seks angribere den forgangne sæson. Hertil kunne egentlig også regnes Coutinho, der dog mest opererer på midtbanen. Nu har Barca så yderligere forstærket sig med Sergio Agüero og Memphis Depay.

Derfor er det oplagt, at antallet af angribere skal bringes ned i løbet af sommeren, men det er svært at forudsige, hvem der rejser.

Ansu Fati er nok reelt den eneste der er 100% sikker på, at han også spiller for Barca i den kommende sæson. Ham skiller Barca sig med garanti ikke af med.

Messi vil Barca naturligvis også gerne beholde, men argentineren har endnu ikke meldt ud om han forlænger, så det kan ikke afvises, at han rejser.

Braithwaite og Trincao er de to angribere i truppen der har spillet mindst, når man ikke indregner Ansu Fatis lange skadesperiode. Derfor er danskeren og portugiseren i farezonen for at blive sendt væk. Braithwaite vil man nok forsøge at sælge, mens en lejeaftale på Trincao kan blive aktuel.

Helt uforudsigeligt er det omkring Dembélé og Griezmann. Dembélé tøver med at forlænge, så ham skal Barca forsøge at sælge, hvis det ikke lykkes at blive enig om en ny kontrakt. Griezmann kan indbringe en stor sum penge og det er der brug for i den slunkne klubkasse.

Der er således en masse udestående spørgsmål som der skal findes svar på og Barcas sportslige ledelse får en travl sommer.

.:FORSIDE:.