Hvem skal Piqué holde med i Segunda B?

FCBARCELONA.DK - 30.07.19

© Getty Images

Sidste sæson købte Gerard Piqué fodboldklubben FC Andorra, der i går blev tildelt en ledig plads i 2. division B, hvor de lander i samme gruppe som Barca B. Spørgsmålet er så, hvem Piqué holder med i de indbyrdes kampe.

Piqué igangsatte et ambitiøst projekt med købet af FC Andorra, som han ønsker skal avancere i spansk fodbold, gerne hele vejen til La Liga. Sidste sæson spillede de i den regionale catalanske række, lige under Segunda B, der er den tredjebedste række i spansk fodbold.

Sidste sæson blev klubben Reus tvangsnedrykket fra Segunda B på grund af dårlig økonomi og dermed skulle man finde en erstatning. Flere klubber ansøgte, men kun tre klubber var i stand til at deponere de 452.022 euro som det krævede at komme i betragtning.

Her blev det FC Andorra der blev udvalgt, sandsynligvis fordi de træder direkte ind og overtager Reus' plads i gruppe 3 der har catalanske hold. Andorra ligger i bjergkæden Pyrenæerne mellem Frankrig og Catalonien.

Kampprogrammet for Segunda B er lagt fast og her kan man se, at FC Andorra og Barca B mødes i indbyrdes kampe i starten af september og i slutningen af marts. Her bliver det nok svært for Gerard Piqué at vælge side.

.:FORSIDE:.