fbpx
Annonce

Hvem skal forstærke Barcas angreb næste sæson?

FCBARCELONA.DK - 10.05.21

// Neymar // Sergio Agüero // Håland // Depay


Med Neymar ude af billedet og en Erling Håland der synes nærmest umulig at hente den kommende sommer, bliver det spændende at se, hvem Barca vælger at hente for at opfylde Koemans ønske om et bedre angreb.

Neymar har som bekendt forlænget med PSG og kommer med garanti ikke til Barca. En anden stjernespiller, norske Erling Håland, har også været nævnt, men med Barcas alvorlige økonomiske situation, ser det mere end svært ud, at vriste ham fra Dortmund.

Disse to spillere stod ellers nok højest på præsident Laportas ønskeseddel og spørgsmålet er så, hvem der følger på listen. Der er ingen tvivl om, at angrebet skal forstærkes, ikke mindst med en 9'er der kan præstere på højeste niveau.

De mest sandsynlige muligheder er nok Sergio 'Kun' Agüero og Memphis Depay, der begge kan komme på fri transfer og som begge angiveligt gerne vil til den catalanske hovedstad. Disse to spillere kan meget vel blive svaret på Koemans ønsker.

Der kan dog også uventet opstå andre muligheder når transfervinduet er åbent til sommer og Barca vil med garanti holde godt øje med hvad der sker. Givet er det, at der skal forstærkninger til i front, også for at kunne overbevise Messi om, at holdet bliver bedre i næste sæson.

.:FORSIDE:.