fbpx
Annonce

Hvem har det letteste program af Barca og Madrid?

FCBARCELONA.DK - 02.03.20

© Getty Images
// Real Madrid

Med kun 12 runder tilbage af La Liga og blot et enkelt point mellem Barca og Madrid, bliver det spændende at følge de resterende kampe. Men hvilket af de to hold har, på papiret, det letteste program?

Både Madrid og Barca har seks udekampe og seks hjemmekampe tilbage, så her er der ingen forskel. Men hvem møder de så i de 12 sidste runder?

Det er oftest på udebane at der smides point, så det kunne være relevant først at se på, hvilke svære baner de to rivaler skal besøge. Her skal Barca besøge Sevilla, Celta og Villarreal som de nok sværeste, mens et bud på Madrids sværeste udekampe kunne være Real Sociedad, Bilbao og Betis.

Barca er stærke hjemme på Camp Nou med 12 sejre og én uafgjort. Det kan dog godt alligevel blive svært, når hold som Atlético Madrid, Bilbao og Real Sociedad kommer forbi.

Madrid er ligesom Barca ubesejret i egen hule, men har trods alt spillet uafgjort i fire opgør. De får blandt andre besøg af hold som Valencia, Getafe og Villarreal som et bud på de stærkeste modstandere.

Kigger man på hvilke hold i Top 6 i ligaen, som de to hold skal op imod, er det for Barcas vedkommende Sevilla, Atlético Madrid og Real Sociedad. Real Madrid møder kun Getafe og Real Sociedad.

Både når det gælder udekampe og hjemmekampe, har Madrid umiddelbart et lidt lettere program, og det samme er tilfældet med kun to Top 6 modstandere, mod Barcas tre. Derfor kan konklusionen være, at Real Madrid har et lidt lettere program i den afsluttede del af sæsonen.

Er du enig? Døm selv ud fra det samlede program for de to hold:

Runde       Barca       Real Madrid
27       Barca - Real Sociedad       Betis - Real Madrid
28       Mallorca - Barca       Real Madrid - Eibar
29       Barca - Leganés       Real Madrid - Valencia
30       Sevilla - Barca       Real Sociedad - Real Madrid
31       Barca - Bilbao       Real Madrid - Mallorca
32       Celta - Barca       Espanyol - Real Madrid
33       Barca - Atlético Madrid       Real Madrid - Getafe
34       Villarreal - Barca       Bilbao - Real Madrid
35       Barca - Espanyol       Real Madrid - Alavés
36       Valladolid - Barca       Granada - Real Madrid
37       Barca - Osasuna       Real Madrid - Villarreal
38       Alavés - Barca       Leganés - Real Madrid
.:FORSIDE:.