Hvem får chancen i pokalkampen mod Cornellá?

FCBARCELONA.DK - 20.01.21

© Getty Images

I morgen aften træder Barca ind i pokalturneringen Copa del Rey, hvor de møder Cornellá. Det er en oplagt mulighed for at give reserverne muligheden for at vise sig frem. Her kommer der et bud på Koemans startopstilling.

Cornellá spiller i 2. division B, samme række som Barcas B-hold, så det er en opgave hvor Koeman helt sikkert vælger at spare en lang række af de spillere, der har spillet meget og som kan bruge en pause, her midt i et hektisk program. Det vil give chancen til reserverne, der for en sjælden gangs skyld kan se frem til en startplads.

Det er oplagt at Neto tager plads i målet. Brasilianeren kan forvente at spille samtlige pokalkampe, så han er sikker mand i startopstillingen.

Det samme må Umtiti, Mingueza og Junior Firpo være i forsvaret. Mere åbent er det, hvad Koeman gør ved højre back, for Dest ligner en spiller, der har brug for en pause. Mingueza kan tage positionen, men så mangler der en central forsvarsspiller, med mindre Koeman vælger et tremandsforsvar. Løsningen kan også blive at kigge mod B-holdet.

På midtbanen må Pjanic og Riqui Puig være sikre startere. Her bliver det spændende at se, om de får selskab af Matheus Fernandes, som man slet ikke har set i aktion denne sæson. Hvis han ikke får spilletid mod Cornellá, er det svært at se, hvornår han ellers skal spille.

I front må Braithwaite, Trincao og Konrad være oplagte kandidater, med stortalentet Ilaix Moriba som outsider, men han må nok se frem til en rolle som indskifter og få sin debut her. En helt femte mulighed i front er B-holdets anfører Alex Collado, der har haft en glimrende sæson og banker på til førsteholdstruppen.

Til pladserne på bænken må det forventes, at Koeman i vidt omfang kigger mod B-holdet.

Truppen forventes udtaget på i morgen middag på selve kampdagen, efter at holdet har gennemført en let gang træning.

.:FORSIDE:.