fbpx

Hvad er status på Umtitis transfersituation?

Anders Lang Jensen - 25.09.20

© Getty Images
// Umtiti

Som en række andre spillere i Barca har franske Samuel Umtiti en mildest talt usikker fremtid på Camp Nou. Midtstopperen har fået gjort det klart, at han skal finde en ny klub og flere muligheder kan lande på bordet.

Siden VM-slutrunden i 2018 har Samuel Umtiti været plaget af flere alvorlige knæskader. Derfor er markedet for franskmanden heller ikke det samme som for flere sæsoner siden. Interessen og markedsværdien er dalet, men håbet er fortsat, at Barca kommer af med den løntunge verdensmester.

I det catalanske håber man på at score en transfersum på franskmanden, men angiveligt er man i Barca heller afvisende overfor at sende Umtiti videre på en fri transfer i vinduets slutning. Ifølge det franske medie France Football er der flere mulige klubber på banen.

Manchester United, Arsenal og Inter har alle tre tidligere været interesseret i Umtiti og ifølge France Football er de tre klubber stadig en mulighed – dog vil forsvarsspillerens skadeshistorik gøre at disse topklubber vil rynke på næsen og tøve med at matche franskmandens løn.

Derudover skulle der dog være mere realistisk interesse fra hjemlandet Frankrig. Umtitis tidligere klub Olympique Lyon samt Stade Rennais er ifølge France Football også inde i billedet. Skal et skifte til fransk fodbold realiseres, ligner det dog mere på en fri transfer, før økonomien kan gå op. Men selv på en fri transfer vil Barca kunne afskippe en løntung spiller på lønningslisten og skabe vigtig luft i økonomien.

.:FORSIDE:.