fbpx

Hvad er hemmeligheden bag Lewandowskis succes?

Simon Arun Vrábel - 23.09.22

// Robert Lewandowski

Ingen kan være uenige i, at Robert Lewandowski allerede er en kæmpe succes i Barca og nu giver avisen Sport et spændende indblik i, hvad polakken gør, for at opnå den store succes i de nye omgivelser.

Lewandowski har altid været kendt som hårdtarbejdende, ydmyg og ambitiøs og det er ikke tilfældigheder der gør, at polakken har oplevet en enorm succes for Bayern München og – på rekordtid – oplever lignende succes med Barca. Udgangspunktet for at arbejde hårdt og dedikeret, kommer fra et sjovt citat fra Lewandowski selv:

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


’Når man ikke er Messi er nøglen til succes 95% hårdt arbejde og 5% talent’ har det lydt fra ham.

Omkring sig har Lewandowski samlet et hold af specialister som hjælper ham med at forme sit liv, sin dagligdag og rutiner, således at han passer bedst muligt på sig selv. Lewandowski ved at han med alderen skal passe ekstra godt på sin krop og derfor får han ifølge avisen jævnligt rådgivning fra Nick Littlehales, hvis speciale er at rådgive topatleter i restitution. Littlehales udtaler således om Lewandowski:

’Lewandowski sigter efter at leverer topperformance så længe han overhovedet kan både fysisk og mentalt og han forstår vigtigheden af at restituere i op til 24 timer efter en kampdag’.

Netop derfor får Lewandowski også specialiseret rådgivning fra alt fra en søvn-ekspert til psykolog for at sikre, at han lever så sundt et liv som overhovedet muligt i alle aspekter. Om det er en tilfældighed eller helt bevidst melder historien ikke noget om, men Robert Lewandowski er faktisk gift med Anna Lewandowska, som er uddannet specialist indenfor ernæring.

Lewandowski selv har ved siden af sin fodboldkarriere taget en uddannelse inden for kroppens fysisk på Faculty of Sports Education i den polske hovedstad Warsawa. Her skrev han i forbindelse med sin hovedopgave i 2017 et projekt med titlen ”min vej til succes”, hvor han analyserede og skrev om sig selv.

.:FORSIDE:.