fbpx
Annonce

Holdets sidste testkamp spilles under svære vilkår

FCBARCELONA.DK - 08.08.21

© Getty Images
// Gamper // Juventus

I aften spiller Barca sommerens sidste træningskamp, inden at det går løs i første runde af La Liga om en uge. Det er langt fra optimale vilkår Ronald Koeman har, for han må undvære hele ni spillere i aftenens opgør mod Juventus.

Udover at kampen i aften står i skyggen af dagens pressemøde, hvor Leo Messi tog afsked med Barca, kan det meget vel blive en svær aften for holdet, når de møder Juventus i det traditionsrige Gamper opgør, der har til hensigt at markere starten på en ny sæson.

Koeman må erkende, at han ikke kan stille med noget der bare ligner stærkest mulige opstilling. Kun 15 førsteholdsspillere står til hans disposition, for hele ni spillere kan ikke være med.

Det drejer sig om de skadesramte Ter Stegen, Lenget, De Jong, Ansu Fati, Dembélé og senest Sergio Agüero, mens Pedri, Eric Garciá og Mingueza endnu ikke er vendt hjem fra OL. Eneste lyspunkt er klarmeldingen af Coutinho, men han er næppe klar til mange minutter efter syv måneders pause.

Koeman kan dog stille med et forholdsvist fornuftigt hold med Neto, Dest, Araujo, Piqué, Alba, Busquets, Sergi Roberto, Puig, Griezmann, Memphis og Braithwaite. Det er dog indlysende at spillere som Ter Stegen, De Jong, Pedri og Fati ville styrke holdet.

Modsat bliver den endnu gang spændende at se nogle af de unge talenter i aktion igen, efter at de har gjort det godt i de tidligere træningskampe. Balde, Nico og Demir har gode chancer for spilletid i aftenens kamp.

Udover meldingen om Messis stop, vil omgivelserne heller ikke hjælpe på stemningen, for kampen spilles for blot 3.000 tilskuere på B-holdets bane Estadi Johan Cruyff på grund af coronarestriktioner.

Opgøret mod Juventus spilles kl. 21.30 og vises ikke på dansk tv.

.:FORSIDE:.