Holdet spillede træningskamp på Camp Nou i dag

FCBARCELONA.DK - 06.06.20

© FC Barcelona

I dag trænede Barcas spillere helt usædvanligt på Camp Nou, men det havde Quique Setién en særlig idé med. Han ønskede nemlig at spille en træningskamp, hvor truppen blev delt op i to hold.

Setién ønskede at hans spillere fik føling med Camp Nou efter tre måneders fravær. Ikke siden den 7. marts har Barcas hjemmebane været i brug, så det var helt sikkert et dejligt gensyn for spillerne.

Barca-træneren havde planlagt en træningskamp, hvor han på forhånd havde delt spillerne op i to hold. Det ene bar den velkendte gule træningstrøje og det andet den mørkegrå, der bruges ved træningen op til Champions League kampe.

Det gule hold bestod af følgende spillere: Neto, Chumi, Piqué, Araujo, Jordi Alba, De Jong, Arthur, Vidal, Collado, Suárez og Kike Saverio. På det grå hold var Ter Stegen, Sergi Roberto, Lenglet, Umtiti, Cuenca, Junior, Busquets, Riqui Puig, Rakitic, Braithwaite , Griezmann og Ansu Fati.

Resultatet blev en 3-1 sejr til de gule på mål af Piqué, Saverio og Suárez, mens Braithwaite stod for de grås scoring.

Ud over at få en gang vigtig gang kamptræning, fik spillerne også en forsmag på, hvordan det bliver at spille på et gabende tomt Camp Nou. Ligaens sidste 11 runder spilles uden tilskuere og Barcas første hjemmekamp er mod Leganés den 16. juni.

Hverken Messi eller Semedo deltog i dagens træningskamp. De trænede i stedet begge for sig selv.

.:FORSIDE:.