Her er programmet op til pokalfinalen

FCBARCELONA.DK - 24.05.19

© Getty Images

Barca kan vinde sæsonens tredje titel denne sæson, når de i morgen aften møder Valencia i pokalfinalen, et opgør der spilles i Sevilla. Se her programmet op til sæsonens sidste opgave.

En pokalfinale er altid vigtig og lørdagens opgør mod Valencia bliver da også forberedt til sidste detalje, så spillerne forhåbentlig kan slutte sæsonen flot af.

Programmet starter allerede i eftermiddag med et noget specielt pressemøde kl. 17.00, hvor såvel Messi, Piqué og Valverde møder op. Det plejer ellers kun at være Barcas træner der udtaler sig op til kampene, men det laves der om på i dette tilfælde.

Efter pressemødet træner holdet en sidste gang fra kl. 18.00. Det sker i de hjemmevante omgivelser på træningsanlægget Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Ernesto Valverde har besluttet, at holdet ikke skal overnatte i Sevilla, så spillerne kan tage hjem til familien efter fredagens træning.

Næste morgen er der så afgang til lufthavnen, hvor et fly ved 10-tiden vil bringe dem til Sevilla. Her ankommer de cirka en time senere, hvorefter de indlogeres på et hotel, hvor der slappes af og lades op til kampen.

Små to timer inden kampstart, der er kl. 21.00, køres spillerne til Estadio Benito Villamarín, der til daglig er hjemmebane for Betis.

Det forventes at Valverde udtager hele sin trup til kampen, også dem som er skadet, så alle kan føle sig som en del af opgaven. Først en time inden kampstart kommer Barca-træneren med navnene på de 18 spillere, der kommer til at udgøre den endelige trup.

Holdet rejser hjem igen umiddelbart efter finalen og de forventes at ankomme til Barcelona sent på natten eller den tidlige morgen.

I tilfælde af en sejr til Barca vil der ikke blive holdt nogen sejrsfest, hverken ved ankomsten eller om søndagen. Vinder Barca, vil de fejre triumfen med de 21.000 medrejsende fans på Benito Villamarín.

.:FORSIDE:.