Her er programmet for Barcas Champions League uge

FCBARCELONA.DK - 10.08.20

 

Med sejren over Napoli blev sæsonen som minimum forlænget med en uge. På fredag møder Barca Bayern Mücnhen i kvartfinalen og klubben har nu offentliggjort programmet for den vigtige og afgørende uge.

Var Barca blevet sendt ud af Champions League i lørdags ville sæsonen være slut for catalanernes vedkommende. Nu er de i stedet med i slutfasen, hvor kvartfinalerne spilles denne uge i Lissabon. I den forbindelse har klubben offentliggjort programmet for ugen.

I dag kan spillerne nyde en fridag ovenpå weekendens strabadser, der som bekendt gav Barca en fuldt fortjent sejr 3-1 over Napoli. I morgen tirsdag samt onsdag, træner holdet hjemme i de vante rammer i Ciutat Esportiva, begge dage kl. 9.30.

Torsdag mødes spillerne om morgenen i Ciutat Esportiva, hvorfra de køres i bus til lufthavnen. Kl. 10.15 letter flyet mod Lissabon i Portugal, hvor slutkampene i Champions League som nævnt spilles.

Senere på torsdagen holder Quique Setién og en endnu ikke udpeget spiller pressemøde og kl. 19.00 træner holdet på Estadio Da Luz i Lissabon, hvor kampen mod Bayern München spilles.

Fredagens eneste punkt på programmet er selve kampen, der spilles kl. 21.00. Fredagen bliver brugt på afslapning, opladning og taktisk oplæg fra Setién.

Skulle Barca tabe til Bayern vil sæsonen være slut, mens en sejr vil betyde, at der skal lægges en nyt program for de efterfølgende dage. Semifinalen spilles onsdag den 19. august.

644x70

.:FORSIDE:.