Her er hvad Neymar skal gøre for at skifte til Barca

FCBARCELONA.DK - 17.10.18

Rygterne om Neymars ønske om at vende tilbage til Barca er igen blusset op og det samme er nyheden om, at klubben er klar til at gå efter brasilianeren hvis træneren ønsker det. Neymar vil dog selv skulle gøre et stort arbejde for at få en handel i hus.

For selvom, at Neymar ikke er tilfreds eller lykkelig i PSG og for alt i verden ønsker at vende tilbage til Barca og til sine gode venner i det catalanske omklædningsrum, så er der tale om en meget vanskelig handel. PSG er blandt de sværeste klubber at forhandle med - især hvis de ikke vil af med en spiller.

Derfor bliver det altafgørende, hvis en handel skal blive en realitet, at Neymar selv deltager aktivt i arbejdet for at få PSG til at acceptere en salg. Samtidig skal han også rette op på det image han har fået i Barcelona efter den måde han forlod klubben på. Her er hvad brasilianeren skal gøre:

1) Offentligt melde ud, at hans beslutning om at forlade Barca til fordel for PSG var en fejl.
2) Undskylde til Barca for den måde han forlod klubben på.
3) Offentligt melde ud, at han vil væk fra PSG.
4) Meddele til PSG-præsident Nasser Al-Khelaifi, at han vil væk.
5) Lukke det sagsanlæg, som han har startet mod Barca for at modtage sin såkaldte loyalitetsbonus på 26 mio. euro.
6) Acceptere en lønnedgang i forhold til lønnen i PSG

Her er altså ikke tale om småting, som Neymar skal gennemgå for at få opfyldt sit ønske om at vende tilbage til Barca. Adskillige kilder meddeler dog, at Neymar nærmest er desperat for at rejse hjem til Barcelona og derfor er det slet ikke usandsynligt, at brasilianeren er klar til at gå hele vejen.

.:FORSIDE:.