Her er de første mulige CL-modstandere

FCBARCELONA.DK - 06.12.17

Barca er videre til ottendedelsfinalen i Champions League, efter at man tog en sikker førsteplads i gruppe D. Tirsdag blev i alt fire grupper færdigspillet og dermed kender Barca de første mulige modstandere i ottendedelsfinalen.

Med en sikker førsteplads i Champioins League gruppe D foran Juventus på andenpladsen betyder det, at Barca skal møde et hold på andenpladsen fra en af de andre grupper. Catalanerne kan dog ikke trække et hold fra den spanske liga - det kan først lade sig gøre i kvartfinalen. Samtidig kan Barca ikke trække andenpladsen fra egen gruppe, som altså er Juventus.

Det betyder, at Barca nu kender tre af de mulige modstandere, som man kan trække i ottendedelsfinalen. Her er tale om andenpladserne fra gruppe A, B og C, som også blev afgjort tirsdag aften.

De tre mulige modstandere er: Basel, Bayern München, og Chelsea.

Her må især Bayern München og Chelsea betegnes som særdeles stærke modstandere. Da Barca er videre fra førstepladsen vil catalanerne spille den sidste og afgørende ottendedelsfinale på hjemmebane.

I aften bliver de sidste fire grupper spillet færdigt og herefter vil Barca kende de sidste mulige modstandere i næste runde af Champions League.

.:FORSIDE:.