Her er Barcas program op til kampen mod Chelsea

FCBARCELONA.DK - 13.03.18

Onsdag aften skal Barca forsøge at kvalificere sig til kvartfinalen i Champions League, når Chelsea gæster Camp Nou. Vi gennemgår her det program der venter Barca-spillerne i dag og i morgen.

Det er ganske enkelt alt eller intet for begge mandskaber, når Barca og Chelsea spiller returkamp i Champions Leagues 1/8 finale, efter at første opgør i London sluttede uafgjort 1-1.

Med fordel af hjemmebane, forsøger Ernesto Valverde at fastholde den rytme som holdet har omkring hjemmekampe, trods opgørets enorme betydning. Han må dog underlægge sig UEFA's regler, hvilket betyder et pressemøde i dag og træning med et stort presseopbud.

Pressemødet afholdes senere i dag, kl. 16.30, hvor Valverde møder op sammen men en endnu ikke navngiven spiller. En time senere, kl. 17.30, træner holdet for sidste gang inden onsdagens kamp. Her holder Valverde fast i, at det skal ske på træningsanlægget Ciutat Esportiva, fremfor på Camp Nou, hvor Chelsea træner senere på aftenen. Her vil pressen møde talstærkt op og overvære det første kvarter.

Efter træningen tager spillerne hjem og Valverde offentliggør sin trup til kampen.

Det meste af onsdagen kan spillerne tilbringe hjemme hos familien, akkurat som ved alle andre hjemmekampe. Det er først et par timer inden kampstart, at de er sat stævne på Camp Nou. Valverde er ikke tilhænger af, at samle sin spillere på hotel inden hjemmekampe, da han mener det bryder deres vaner og rytme.

Det bliver derfor meget som det plejer ved hjemmekampene. Det kan være med til at skabe en ro blandt spillere, hvilket kan blive værdifuldt når kampen fløjtes i gang.

.:FORSIDE:.