Her er Barcas nye og måske sidste bud på Neymar

FCBARCELONA.DK - 19.08.19

© Getty Images

På et to timer langt møde mandag eftermiddag besluttede Barcas bestyrelse og sportslige ledelse, at man i dag vil sende PSG et skriftligt og officielt bud på Neymar. Nu afslører radiostationen RAC1 hvad catalanernes bud består af.

Mandag eftermiddag var det også RAC1, som kunne afsløre, at bestyrelsen med præsident Bartomeu i spidsen, samt den sportslige ledelse, på et møde mandag besluttede at sende et nyt og skriftligt bud på Neymar til PSG. Ledelsen ønsker fortsat at hente angriberen hjem til Camp Nou.

Nu kan RAC1 også afsløre hvad Barcas bud består af. Her skulle være tale om en lejeaftale på en enkelt sæson med en købsoption til næste sommer. En købsoption, som ikke skal være obligatorisk. Derudover er Barca klar til at betale en mindre sum penge for at leje den brasilianske angriber, men har altså angiveligt droppet ideen om en byttehandel.

Barca vil altså tilbyde præcis samme handel, som man netop har sendt Philippe Coutinho af sted til Bayern München på. Her har tyskerne betalt 8,5 mio. euro for et 1-årig lejeaftale med en købsoption til næste sommer på 120 mio. euro.

Indtio videre har PSG været særdeles hårde i forhandlingerne og det er da også tvivlsomt, om de stædige franskmænd vil lade Neymar rejse af sted på en lejeaftale. Flere catalanske medier meddeler dog, at man på Camp Nou er optimistiske omkring en handel.

.:FORSIDE:.