fbpx
Annonce

Hele ni af Betis-spillerne har en fortid i Barca

FCBARCELONA.DK - 07.05.22

// Real Betis

Der bliver en del velkendte ansigter når Barca i aften gæster Betis i La Ligas 35. spillerunde, for den andalusiske klub er begejstret for Barca-spillere og har hele ni mand med i truppen med en fortid i blau-grana.

Betis kan ligesom Barca lide at spille offensiv fodbold baseret på spillere med høj teknisk kunnen. Derfor er det ikke overraskende, at begge klubber kigger efter de samme kvaliteter hos spillere, når de skal sammensætte deres hold.

Artiklen fortsætter under billedet
FCBSHOP art


Det betyder, at en række spillere der ikke lykkedes med at gå hele vejen i Barca, i dag er at finde i Betis. Hele ni spillere hos andaluserne har en fortid i FC Barcelona, nogle af dem længere tid end andre.

De største tidligere Barca-profiler man i dag finder i Betis er Marc Bartra, Christian Tello, Martin Montoya og Juan Miranda. Det er alle spillere der har fået deres fodboldopdragelse i La Masia og som har spillet kampe for Barcas førstehold, men uden at få det helt store gennembrud.

Også målmand Claudio Bravo har en fortid i Barca, som han spillede to sæsoner for og blev noteret for 75 kampe. Han forlod Barca i 2016, forbi han ikke ville stå i skyggen af Ter Stegen.

Deruodver har Betis Hector Bellerín, Alex Moreno, Rodri Sánchez samt Edgar González, der alle har haft en periode i La Masia, men som tog videre i en ung alder.

Kampen mod Betis spilles kl. 21.00 i aften og den kan ses på TV2 Sport X.

.:FORSIDE:.