Hazard foretrækker Real Madrid fremfor Barca

FCBARCELONA.DK - 15.07.18

Barca kan tilsyneladende godt opgive at hente Eden Hazard i Chelsea. Såvel spilleren selv som danske Brian Laudrup er kommet med udtalelser der peger på, at han er på vej til Real Madrid.

Eden Hazard har de seneste uger været sat i forbindelse med Barca, men nu tyder meget på, at han vælger at skifte til Real Madrid. På på et pressemøde i går efter Belgiens VM-bronzekamp, kommenterede han på rygterne om et skifte.

"Efter seks vidunderlige år i Chelsea, er tiden måske kommet til at opleve noget andet. Efter VM skal jeg beslutte om jeg bliver eller om jeg rejser, men det er Chelsea der tager den endelige beslutning. Hvis de lader mig rejse, kender I alle mit foretrukne rejsemål" sagde han.

Eden Hazard nævner altså ikke specifikt Real Madrid, men han har aldrig lagt skjul på sin præference for de hvide. Derfor tolker den spanske presse hans udtalelse som en invitation til Madrid.

Brian Laudrup, der er med ved VM som kommentator, er også kommet med en udtalelse, der placerer belgieren i Madrid. "Jeg talte med Hazard for nogle dage siden og han sagde, at han tager til Real Madrid. Det tror jeg vil være godt for både ham og Madrid" kom det fra danskeren.

.:FORSIDE:.