fbpx

Har Xavi mistet troen på Ansu Fati og Torres?

FCBARCELONA.DK - 17.04.23

// Getafe // Ansu Fati // Ferran Torres

Da Barca-træner Xavi Hernández i går satte holdet til kampen mod Getafe, var det uventet med Alejandro Balde i angrebets venstre side, mens de ellers oplagte valg, Ansu Fati og Ferran Torres, begge startede på bænken.

Det er ingen hemmelighed, at både Fati og Torres har leveret skuffende præstationer i denne sæson. Xavi har ellers givet dem godt med spilletid, men det er ikke blevet gengældt med godt spil, oplæg eller særlig mange mål.

Artiklen fortsætter under annoncen


I går mod Getafe foretræk Xavi så at bruge venstre backen Alejandro Balde i angrebet og det må have været en bitter pille at sluge for Fati og Torres, for som naturlige angribere, ville de ellers være det oplagte valg.

Især Ansu Fati må føle sig forbigået, for hans naturlige position er netop i angrebets venstre side, men Xavi havde altså andre planer. At Barca-træneren på den måde forbigår de to formsvage angribere kan være et tegn på, at han er ved at miste troen på dem.

Først midt i anden halvleg kom Fati og Torres på banen og her fik man bekræftet, at de ikke har meget at bidrage med. De gjorde reelt ikke nogen forskel i de 20-25 minutter de var på banen, så Xavi har næppe fortrudt sit valg med Balde, selvom han heller ikke gjorde det store væsen af sig.

At Xavi føler behov for at bruge en back i angrebet vidner under alle omstændigheder om, at han leder efter løsninger der kan få gang i målscoringen, men det lykkedes ikke i går mod Getafe..:FORSIDE:.