fbpx
Annonce

Har Rakitić fået overbevist Valverde?

Lars Ravn - 05.12.19

© Getty Images
// Rakitic

I begyndelsen af sæsonen var Rakitic henvist meget til bænken, men på det seneste har han fået mere spilletid. Spørgsmålet er derfor, om Valverde er blevet overbevist og vil lukke ham tilbage i varmen.

I sommer forsøgte Barca at sende Rakitić videre til en anden klub, da Valverde ikke kunne garantere ham fast spilletid med tilkomsten af Frenkie de Jong, mens Arthur samtidig var ved at bide sig godt fast i startopstillingen. Men Rakitić valgte som bekendt at blive og kæmpe for sin plads.

I kampen mod Leganés forrige weekend var Arthur valgt fra til truppen, mens Rakitić spillede den sidste halve time. Det tolkede mange som om, at det var Valverdes tanke, at spare Arthur til kampen mod Dortmund. Men i onsdags viste det sig dog, at Rakitic fik lov til at starte inde, og det samme skete søndag aften mod Atlético. Denne gang var det dog med Arthur ved sin side, men her blev Arthur skiftet ud efter 74 minutter. I onsdagens kamp mod Dortmund kom brasilianeren slet ikke på banen.

Spørgsmålet er derfor, om Valverde er blevet overbevist af Rakitić, og det bliver derfor spændene at se, hvad der kommer til at ske, når transfervinduet åbner igen om en måned. Faktum er det i hvert fald, at spilletiden til Rakitic er øget markant i de seneste kampe, som Barca alle har vundet.

.:FORSIDE:.