Har Pep Guardiola skiftet mening omkring Leo Messi?

FCBARCELONA.DK - 28.08.20


Allerede i starten af juli måned var der rygter om et muligt Messi-skifte til Manchester City, men dengang sagde City-træner Pep Guardiola, at han syntes at Messi skulle blive i Barca. spørgsmålet er, om Guardiola nu har skiftet mening?

Da Guardiola i starten af juli blev bedt om at kommentere rygterne om en genforening med Messi i City, var svaret fra den tidligere Barca-træner ikke til at misforstå. 'Som jeg har sagt før, må vi vente med at tale om forstærkninger til sæsonen er slut, men mit ønske er, at Messi fortsætter i Barcelona' var hans svar.

Ingen kan være i tvivl om at Guardiolas hjerte banker for Barca og han ønsker altid det bedste for klubben, men når det gælder Messi, har han måske ændret holdning. Der er meget stor sandsynlighed for, at de to har talt sammen i telefon om den aktuelle situation.

Her har Guardiola måske indset, at Messi har taget en definitiv beslutning og at det derfor gælder om at få ham til City fremfor en anden klub, f.eks. ærkerivalerne fra United, der også skulle være interesseret i argentineren.

644x70

.:FORSIDE:.